PR commissie

De PR commissie houdt zich bezig met alle communicatie naar buiten, zowel intern als extern. Zij bestaat uit 3 delen: een websitecommissie, facebookcommissie en instagramcommissie.

Contactpersoon: Sanne Vrolings

 

Websitecommissie

De websitecommissie zorgt voor een overzichtelijke website waardoor ieder direct toegang heeft tot zowel de technische zaken omtrent de vereniging zoals trainingstijden en teams, maar ook tot berichten omtrent leuke evenementen en nieuwtjes.

Beheerd door: Linda Knarren

 

Facebookcommissie

De facebookcommissie plaatst hier en daar berichten over aankomende evenementen en blikt terug op afgelopen activiteiten. Benieuwd naar onze Facebookpagina? Klik dan hier.

Beheerd door: Salina Marell en Sanne Vrolings

 

Instagramcommissie

De instagramcommissie zorgt ervoor dat de leden foto’s en filmpjes van zichzelf terug kunnen vinden bij de evenementen die plaats hebben gevonden, om zo een sfeerimpressie te geven. Benieuwd naar onze Instagrampagina? Klik dan hier

Beheerd door: Luana Peltrera

 

Heeft u ideeën voor de website, Facebookpagina of Instagrampagina? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 geruba chocolade logo Logo sponsor Preuverie In de Wiesj 1 logo curfs fysio small

 Logo sponsor RR goed

 

 
logo transpo nuth  logo Rovi sport