Lid worden?

Mogen wij jou als nieuw lid welkom heten bij H.V. Wijnandia?

Voor de aanmelding als nieuw lid hebben wij als handbalvereniging het volgende nodig:

1. Aanmeldingsformulier: ondertekende privacyverklaring met daarin aangeleverd de persoons- en bankgegevens
  2. Recente pasfoto

Voor de nieuwe leden onder de 18 jaar: aanmeldingsformulier dient ingevuld te worden door ouders/verzorgers van het nieuwe lid.

PDF Aanmeldingsformulier < 18 jaar

Voor de nieuwe leden boven de 18 jaar: aanmeldingsformulier dient ingevuld te worden door het nieuwe lid zelf.

PDF Aanmeldingsformulier > 18 jaar

De benodigde documenten kunnen opgestuurd worden naar e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ingeleverd worden op onderstaand adres.

Ledenadministratie H.V. Wijnandia

Zinkenstraat 32

6363 EG Wijnandsrade

Contributiegelden

De contributie wordt per kwartaal automatisch geïncasseerd.

De vereniging betaalt bij aanvang van het seizoen of bij aanmelding de bondscontributie voor jou.

Stopzetting van de contributiebetaling aan de vereniging is daarom tijdens een lopend seizoen niet mogelijk. Alleen bij een bestuursbesluit kan hiervan worden afgeweken. Neem in gevallen van langdurige blessure of ziekte daarom altijd even contact op.

De bedragen voor het seizoen 2017 - 2018 zijn tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering per leeftijdscategorie als volgt vastgesteld:

t/m 9 jaar €42,55 per kwartaal
10 t/m 18 jaar €52,80 per kwartaal