HANDBAL DE SPORT VOOR JONG EN OUD

TEAMS

Kom 3 keer gratis mee trainen en word onze nieuwe aanwinst!

DAMES 1

De Dames Senioren 1 van HV Wijnandia is een jong en gezellig team, dat bestaat uit 14 gedreven meiden. Het team is actief in de 2e klasse Limburg en doet de laatste jaren steevast bovenin mee. 
De totale groep dames senioren bestaat dit seizoen uit 28 speelsters, sinds dit seizoen gelijkelijk verdeeld over een 1e en 2e team. Door deze focus maken beide teams stappen en verbetert het niveau elke week. Zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen, wordt elke week 2x getraind en vol voor de winst gespeeld. Indien de groep bij elkaar blijft en de huidige groei voortzet is een hoogste podiumplek en daarmee promotie naar de 1e klasse een realistisch doel in de komende seizoen. Let’s go!

Trainingstijden:
Polfermolen Valkenburg: Dinsdag 20:00 uur – 21:30 uur     
Gitek Sport Nuth: Vrijdag 20:00 uur – 21:30 uur       
Trainer & Coach: Jörgen van Beem

Join us
Join us

DAMES SENIOREN 1

DAMES SENIOREN 2

DAMES 2

Dames 2 bestaat uit een groep gezellige, sportieve en enthousiaste dames die voor de winst gaan, zowel tijdens de wedstrijd als tijdens de derde helft. Onze clubnaam doet dames 2 eer aan. Nu zul je misschien wel denken, huh? Maar deze groep dames vertegenwoordigen niet alleen het dames senioren 2 team, maar ook de ‘wijn’ in HV (wijn)andia.
De totale groep dames senioren bestaat dit seizoen uit 28 speelsters, sinds dit seizoen gelijkelijk verdeeld over een 1e en 2e team. Door deze focus maken beide teams stappen en verbetert het niveau elke week. Zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen, wordt elke week 2x getraind en vol voor de winst gespeeld.

Trainingstijden:
Polfermolen Valkenburg: Dinsdag 20:00 uur – 21:30 uur     
Gitek Sport Nuth: Vrijdag 20:00 uur – 21:30 uur       
Trainer: Jörgen van Beem
Coach: Nicole Steijns

Join us
Join us

B JEUGD

Ons dames B team is een leuke groep spontane meiden die heel graag willen maar het helaas niet altijd kunnen. Dit meestal tot hun eigen frustratie.
In een nieuwe leeftijdscategorie hebben we het als eerstejaars altijd lastig. Progressie is met vallen en opstaan. Belangrijkste is echter dat de meiden met plezier (blijven) handballen en vertrouwen houden in hun eigen kunnen. Het tweede jaar gaat het dan altijd beter. Het enthousiasme stijgt.
Ondanks dat het sportieve aspect centraal staat, gaat het bij de meiden vooral ook om het plezier. Beter worden met een flinke dosis gezelligheid. 

Trainingstijden:
Gitek Sport Nuth: Dinsdag 17.30 uur – 18:30 uur 
Gitek Sport Nuth: Donderdag 17.30 uur – 18:30 uur       
Trainer & Coach: Ineke Peltrera, Luana Peltrera & Erwin Giesbers

Join us
Join us

B JEUGD

C JEUGD

C JEUGD

Met veel plezier stellen wij ons even voor, wij zijn: Jules, Anniek, Femke, Sam, Lune, Veerle, Iva en Bo. Samen vormen wij het trotse C-team binnen HV Wijnandia. ‘’Maar 8 meiden?’’ ‘’Is dat niet wat weinig?’’ Zou je je nu kunnen afvragen. Het antwoord op deze vraag is heel simpel: ‘’Dat is het zeker.’’ En daarom zijn wij enorm blij dat een 6-tal clubgenoten uit het B-team ons met alle liefde uithelpen tijdens de wedstrijden. Uiteraard zijn alle 6 deze meiden speelgerechtigd in ons team. Onze trainers, Erwin en Maurice, proberen ons samen nóg beter te maken als team tijdens onze trainingen op dinsdag en donderdag. Vorig jaar, als D-team, wonnen we de meeste wedstrijden, maar dit seizoen gaat het tussen oudere C-meiden toch wat moeizamer… Tot nu toe zijn we echt niet weggespeeld en we blijven fanatiek strijden voor de overwinningen die we kunnen pakken. 

Trainingstijden:
Gitek Sport Nuth: Dinsdag 17.30 uur – 18:30 uur     
Gitek Sport Nuth: Donderdag 17.30 uur – 18:30 uur
Trainer & Coach: Maurice Kleintjes & Erwin Giesbers

JOIN US
JOIN US

F JEUGD

Wij zijn de F-jeugd van HV Wijnandia. Wij zijn de jongste leden van de vereniging. Ons team is ook nog maar net gestart, maar wij komen nu al elke woensdag met heel veel plezier trainen. Wij bestaan uit 7 spelers en zijn super leergierig. We houden van het spelletje tikkertje als warming-up, maar wij zijn ook blij als we daarna met de bal mogen gooien. Ondanks dat wij pas vanaf oktober zijn begonnen hebben wij het nu al ontzettend naar onze zin. HV Wijnandia is ook erg blij met onze komst, omdat zij als vereniging al jaren geen F-jeugd hebben gehad. Binnenkort gaan we zelfs starten met wedstrijdjes spelen. Daar hebben wij nu al super veel zin in. Ook zijn wij nog altijd opzoek naar nieuwe teamgenootjes. Lijkt het jou nu ook leuk om te komen handballen?! kom dan eens bij ons kijken of meedoen!

Trainingstijden:
Gitek Sport Nuth: Woensdag 17.00 uur – 18:00 uur
Trainer & Coach: Kyra Jacobs, Bart Curfs, Jeroen Heessen

join us
join us
join us

F JEUGD

Lijkt handbal jou ook zo’n te gekke sport? Kom dan gezellig een drietal keer gratis met ons meetrainen!
join us