Sponsoren

Als vereniging hechten wij veel waarde aan onze sponsoren. Daarom krijgt iedere sponsor een plek op onze sponsor pagina. Voor meer informatie over onze sponsoren kunt u op de naam klikken, dan wordt u vanzelf doorverwezen naar de desbetreffende pagina.

 

Geruba Chocolade

“Genieten met een zachte G!”

Stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chocolatiers weten van wanten en creëren in ons atelier de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties met aandacht voor detail. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.

 

Preuverie in de Wiesj

Preuverie in de Wiesj is, van een vervallen boerderij, omgetoverd tot een multifunctionele locatie. Bij ons vindt u de ideale plek voor een hapje en een drankje, feesten, partijen en vergaderingen. Naast genieten van onze preuverieën bent u bij ons aan het juiste adres voor feesten, partijen en bruiloften. Laat u begroeten door de (jonge) weidedieren en de mooie omgeving. Warmte, gezelligheid en ontspanning. Dat is 'in de Wiesj'. We verwelkomen u graag!

 

Curfs Fysio & Sport

Curfs Fysio & Sport streeft ernaar om u de beste curatieve én preventieve zorg te geven. Van jong tot oud, van recreatieve sporters tot topatleten: kortom, voor iedereen die in het bewegen beperkt wordt en hier begeleiding bij nodig heeft.

U staat hierbij centraal. Samen met u bepalen we het einddoel van uw behandeling. Dat kan een terugkeer op het sportveld zijn, pijnvrij werken of het leren omgaan met een blijvende beperking, bijvoorbeeld door een ernstige blessure of ziekte. Voor welke uitdaging u ook staat: Curfs Fysio & Sport zorgt voor maatwerk.

 

Rijschool Roger

Rijschool Roger is ontstaan vanuit een passie voor het autorijden en de drive om dit over te brengen aan toekomstige rijbewijsbezitters. Bij Rijschool Roger kun je terecht voor rijbewijs B (zowel schakel als automaat) en ook voor je aanhang bewijs. Verder is Roger een gecertificeerd instructeur in Autisme, ADHD en faalangst. 

 

Transpo Nuth

Transpo-Nuth is een dienstverlener die, met 95 goed opgeleide vakmensen en met 85 eigen motorwagens, in vele gespecialiseerde markten thuis is. Door een betrouwbare en klantgerichte manier van werken en het continu streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiency en opleiding van onze medewerkers, laten we niets aan het toeval over. Dit vormt de basis van ons succes. 

 

Rovi Sport

De functionele sportzaak van Meerssen en omstreken, een begrip in de regio. Rovi sport biedt een breed scala van sporten waaronder Fitness, tennis, indoor, running, badmode, hockey, handbal en niet te vergeten onze zeer uitgebreide voetbalcollectie. Wij voorzien voor alle genoemde sporten niet alleen het schoeisel maar ook in de kleding en andere accessoires, zoals ballen, tassen, tennisrackets, hockeysticks, en nog veel meer. 

 

Peter de Vor makelaardij & taxaties

Een begrip in persoonlijke dienstverlening! Ons kantoor heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van makelaardij en taxaties. Zowel bij aan- en verkoop als bij taxatie is expertise paraat. Met ruime jarenlange ervaring in de makelaarsbranche, gemotiveerde en uitstekend opgeleide medewerkers en veel enthousiasme zijn wij u optimaal van dienst.

 

Souren Bouwservice

Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis. Van het plaatsen van een dakkapel tot aanbouw en nieuwbouw. Van betonwerk tot groot/klein onderhoud. 

 

AH Hulsberg

Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Albert Heijn Europlein 1 in Hulsberg! 

 geruba chocolade logo Logo sponsor Preuverie In de Wiesj 1 logo curfs fysio small

 Logo sponsor RR goed

 

 
logo transpo nuth  logo Rovi sport