Sponsoren zijn altijd hartelijk welkom

Draag HV Wijnandia een warm hart toe

U kunt als bedrijf of als particulier persoon sponsor worden
ONZE SPONSORS

Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chocolatiers weten van wanten en creëren in ons atelier de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties met aandacht voor detail. 

De onderneming Snel Electrics is gevestigd op Watervos 9 te Nuth en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie. Snel Electrics is een elektricien in Nuth in de provincie Limburg. Snel Electrics is opgericht op 16-05-2019.

Bij Bonne Aparte Food | Drinks doen we er alles aan om jou een te gekke tijd te bezorgen. Bij ons vind je de gezelligheid van een ouderwetse kroeg, maar in een hip en eigentijds jasje. Een plek waar jong en oud zich thuis voelt. Midden in het bruisende uitgaanscentrum van Valkenburg!

De functionele sportzaak van Meerssen en omstreken, een begrip in de regio. Rovi sport biedt een breed scala van sporten waaronder: tennis, padel, wandel, hockey en niet te vergeten onze zeer uitgebreide voetbalcollectie.

Preuverie in de Wiesj is dé aangewezen plek voor een hapje en een drankje, feesten en partijen, bruiloften, evenementen of vergaderingen. Oorspronkelijk was het een vervallen carréboerderij, maar inmiddels omgetoverd tot een prachtige sfeervolle en multifunctionele locatie.

Op de Trepkes is sinds 1911 een bekend begrip in Hulsberg. Als feestzaal, eetkamer en café is op de Trepkes een onmisbare locatie voor de inwoners in- en rondom het dorpje Hulsberg.

Curfs Fysio & Sport biedt naast kennis en expertise de juiste hulp, apparatuur en ruimte. Een breed netwerk van specialisten op het gebied van (top)sport, zoals orthopeden, sportartsen, sportdiëtisten en podologen staan tot jouw beschikking.

Sinds de oprichting in 2003 hebben we al menig project met plezier mogen ontwikkelen, uitvoeren en onderhouden. Door ons veelzijdige aanbod van diensten, bieden we onze klanten een totaalpakket aan. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken. Alles in één hand… dat ontzorgt!

Transpo Nuth B.V. met als eigenaar Erik en Diana Muitjens kent zijn DNA vanuit Transportbedrijf Nic Brassé (Nuth). Later werden Transportbedrijf Van de Kreeke (Stein-Nuth) en Int. Transportbedrijf Meens uit Kerkrade hieraan toegevoegd.

Een rijbewijs halen is een grote stap in je onafhankelijkheid. Het is wel zo fijn om die stap te kunnen maken met een instructeur waarbij je, je prettig voelt. Daarom heb je bij Rijschool Roger de mogelijkheid om eerst langs te komen voor een kennismaking les.