De Club van 50

De 'Club van 50' is een groep leden, sponsoren en supporters van HV WIJNANDIA die de handbalclub gezamenlijk financieel steunen en met een bijdrage van € 50,- de betrokkenheid bij de vereniging verhogen.

Wie kunnen er lid worden van de 'Club van 50'?

Iedereen die HV WIJNANDIA een warm hart toedraagt en die de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft, kan lid worden. Het is mogelijk om individueel, als koppel, als team maar ook als bedrijf deel te nemen.

Wat krijgen de leden van de 'Club van 50' ervoor terug?

Lid worden van de 'Club van 50'? Dan wordt de vereniging gemachtigd om jaarlijks in februari € 50,- af te schrijven van uw rekening en dit geeft HV WIJNANDIA ervoor terug:

• De leden van de 'Club van 50' staan vermeld op de website van HV WIJNANDIA
  • De leden staan vermeld op het 'Club van 50'-bord
  • Leden kunnen desgewenst aangeven aan welk team de sponsoring ten goede komt (max.€300,-)
  • Eeuwige dankbaarheid en roem

Wie bepaalt wat er met het geld gaat gebeuren?

Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt, op voorstel van de 'Club van 50', besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Denk daarbij aan activiteiten voor de jeugd (extra toernooien, clinics etc.), aanschaf en onderhoud van materialen en vele andere doeleinden. Het geld wordt breed ingezet ter ondersteuning van de verenigingsdoeleinden. De leden van de 'Club van 50' kunnen voorstellen doen aan het bestuur voor de besteding van het geld. Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering zal het bestuur bekend maken aan welk doel het geld dat jaar wordt uitgegeven en wordt verantwoording afgelegd over de besteding van het geld uit het voorgaande jaar. Op de website van HV Wijnandia komt een aparte pagina met de leden van de 'Club van 50' en de besteding van de gelden.

Hoe lid worden?

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij het bestuur of mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.