Webshop HV Wijnandia in samenwerking met Rovi Sport

We hebben leuk nieuws!HV Wijnandia Rovi sport logo rond

Zoals jullie waarschijnlijk al weten hebben we sinds dit seizoen een nieuwe sponsor: Rovi Sport in Meerssen. Wij, bestuur en sponsorcommissie, willen jullie graag op de hoogte brengen van onze sponsorovereenkomst.

Rovi Sport heeft in overleg met ons een speciale HV Wijnandia webshop samengesteld. Via deze website kunnen de aangeboden artikelen met korting besteld worden en in de winkel bij Rovi Sport afgehaald worden.

Alle leden krijgen namelijk 10% korting bij online bestellingen. Daarnaast ontvangt de vereniging nog eens 6% bonus op alle bestellingen die online geplaatst worden. Dus kleding, ballen, etc online bestellen levert jezelf niet alleen 10% korting op maar ook de club kan zo een mooie bonus verdienen.

Maar HV Wijnandia kan nog meer korting scoren!

Bij grote teambestellingen vanaf 10 artikelen ontvang je zelfs 15% korting. Kyra Jacobs en Yvonne Bindels zijn de club-inkopers bij Rovi Sport en kunnen met verenigingskorting bestellen. Ook in dit geval ontvangt de vereniging de 6% bonus. Dus mochten er grote aankopen (als team) gedaan worden, laat hen dat zeker even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit is een Win-Win-Win situatie. Voor jezelf, voor de club en voor onze sponsor Rovi Sport!

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de artikelen in de webshop? Klik dan nu op het het plaatje of op webshop in de menubalk!