Handbalclinic Curfs Fysio & Sport

Handbal CLINIC tevens MEET & GREET met Joris Baart (Limburg LIONS) en sponsor Bart Curfs Fysio & Sport GROOT SUCCES!

Woensdag 4 september werd een topprestatie gevraagd aan alle jeugdleden van HV Wijnandia. De inzet en beleving van alle handballers was super. Onder leiding van Bart Curfs (Fysio & Sport Hulsberg) en Joris Baart (Limburg Lions speler en fysiotherapeut ook bij Curfs Fysio & Sport) werden diverse metingen gedaan op het gebied van snelheid, sprong- en knijpkracht. De uitdaging was om Joris Baart voorbij te streven. Dat is niet gelukt, maar een feit is wel dat HV Wijnandia goede sprinters in huis heeft! Niet onbelangrijk binnen de handbalsport. Ook werden alle trainers/coaches in het zonnetje gezet met nieuwe shirts die tijdens de wedstrijden van het komende seizoen worden gedragen.

DANKJEWEL BART CURFS, JORIS BAART EN ALLE ASSISTENTEN!

Wilt u meer informatie over onze nieuwe sponsor? Neem dan een kijkje op hun website!

70050639 3622671427758912 8862879007746555904 o