HandbalNL komt naar Hulsberg

Op woensdag 2, 9 en 16 juni 2022 komt HandbalNL naar HV Wijnandia in verband met het project ‘Gooi jij de bal door’! Op deze 3 middagen tussen 14.00 en 15.00 uur is er in samenwerking met HV Wijnandia en Curfs Fysio & Sport een handbal clinic op het voetbalveld in Hulsberg. De clinic staat volledig in het teken van plezier maken en de handbalsport leren kennen. Vanwege COVID19 zal dit evenement niet plaatsvinden op onze school zelf.

‘Gooi Jij De Bal Door?’ is dé tofste clinic voor basisschoolleerlingen vanaf groep 3. Tijdens deze speciale lessen reeks maken kinderen op een sportieve wijze kennis met handbal. De lessen worden speciaal ingericht en verzorgd door gecertificeerde handbaltrainers. De clinic-gever heeft energieke oefeningen om de leerlingen op een leuke manier met de sport in aanraking te laten komen. De kinderen leren de beginselen van handbal, zoals de internationals ook begonnen zijn. ‘Gooi Jij De Bal Door?’ wordt daarnaast ook aangemoedigd door deze handbalhelden!

Kom je ook mee trainen met trainers van HandbalNL én 2 Limburgse handbaltoppers: Joris Baart en Serge Heijnen van KEMBIT LIONS tevens werkzaam bij Curfs Fysio & Sport? Meld je aan vóór donderdag 27 mei 2022 door te klikken op deze link: https://forms.gle/LVKEqU9aCirsKZBn9

Doe jij met ons mee

 geruba chocolade logo Logo sponsor Preuverie In de Wiesj 1 logo curfs fysio small

 Logo sponsor RR goed

 

 
logo transpo nuth  logo Rovi sport