Sponsor in de Spotlight: Transpo Nuth

Transpo Nuth is een dienstverlener die, met 95 goed opgeleide vakmensen en met 85 eigen motorwagens, in vele gespecialiseerde markten thuis is. Door een betrouwbare en klantgerichte manier van werken en het continu streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiency en opleiding van hun medewerkers, laten ze niets aan het toeval over. Dit vormt de basis van hun succes. 

Transpo Nuth kent zes afdelingen:

  1. Losgestorte goederen: bestratingmaterialen, zand, grind en mineralen. Uitgevoerd zowel met kippers, containerwagens als betonmixers.  
  2. Exceptioneel transport: zowel lengte transport tot 47 meter als breedte-, hoogte- en zwaartransport.  
  3. Dienstverlening voor industrie en bouw: vervoer met open wagens met eigen laad- en loskranen, mogelijkheden tot 100 tonmeter en een vlucht tot 32 meter. Uiteraard gebeurt alles met gecertificeerd materieel en met gekwalificeerd personeel. Dienstverlening aan de glasproducenten voor het vervoer van bewerkt glas op bokken en het vervoer van tijdelijke accommodaties voor de verhuurbranche en bouwbedrijven.  
  4. Gespecialiseerd transport: dienstverlening voor ziekenhuizen, elektronica- en de bierindustrie.  
  5. Internationaal transport: vervoer met speciaal hiervoor uitgeruste opleggers van staal en staalgerelateerde producten zoals plaatstaal, coils, constructiewerk, overbreed en lang materiaal. Door de multifunctionaliteit van met name de Tautliners/huif opleggers, deels met laadklep of kooiaap, zijn wij echter ook perfect in staat andere producten zoals zak- of palletgoed te vervoeren.  
  6. Euroconvoy-service: nationale en internationale begeleiding door het verkeer, met 7 begeleidingswagens, van exceptionele transporten. De begeleiders zijn gediplomeerde transportbegeleiders, die gecertificeerd zijn voor zowel exceptioneel transport als verkeersregelaar bij evenementen.

Via deze weg willen wij Transpo Nuth nog eens extra bedanken voor de sponsoring!

Wilt u meer informatie over de dienstverleningen van Transpo Nuth? Neem dan een kijkje op de website.

 geruba chocolade logo Logo sponsor Preuverie In de Wiesj 1 logo curfs fysio small

 Logo sponsor RR goed

 

 
logo transpo nuth  logo Rovi sport