Sponsor in de Spotlight: Curfs Fysio & Sport

Curfs Fysio & Sport streeft ernaar om u de beste curatieve én preventieve zorg te geven. Van jong tot oud, van recreatieve sporters tot topatleten: kortom, voor iedereen die in het bewegen beperkt wordt en hier begeleiding bij nodig heeft.

U staat hierbij centraal. Samen met u bepalen ze het einddoel van uw behandeling. Dat kan een terugkeer op het sportveld zijn, pijnvrij werken of het leren omgaan met een blijvende beperking, bijvoorbeeld door een ernstige blessure of ziekte. Voor welke uitdaging u ook staat: Curfs Fysio & Sport zorgt voor maatwerk.

Curfs Fysio & Sport werkt volgens hoge kwaliteitsnormen, ingegeven door jarenlange medische ervaring binnen de wereld van de topsport. Dit kwaliteitsstreven passen zij toe in de behandelmethoden en de keuze voor de inzet van apparatuur en technologie. Daarnaast blijven ze zich voortdurend verbeteren en vernieuwen, door aan te haken op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Zo laten ze de zorg nóg optimaler aansluiten op uw wensen en doelen.

Voor hun werk maken ze tevens gebruik van de kennis en expertise van een breed netwerk aan specialisten, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sportdiëtisten en podologen. Samen zorgen ze niet alleen voor de beste behandeling, maar ook voor structurele handreikingen om te voorkomen dat de klachten terugkomen.

De visie van Curfs Fysio & Sport is dat ze bij cliënten altijd naar het totaalbeeld kijken. Zij focussen niet alleen op het behandelen van uw klacht, maar proberen onderliggende oorzaken aan te pakken, die schuilen in bijvoorbeeld uw leefstijl, voedingspatroon of lichaamshouding. Door deze globale aanpak zorgen ze ervoor dat klachten structureel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Sinds 2019 is Curfs Fysio & Sport sponsor van HV Wijnandia. Zo hebben zij voor elke coach een t-shirt gesponsord en ook nog mooie bidons voor de D-teams.

Curfs reclame

Via deze weg willen wij Curfs Fysio & Sport nog eens extra bedanken voor de sponsoring!

Wilt u meer informatie over Curfs Fysio & Sport, neem dan een kijkje op hun website.

Meer informatie volgt nog.