Sponsor in de Spotlight: Rovi Sport

Daar waar veel fysieke sportzaken langzaam verdwijnen, is Rovi Sport nog te vinden in het gezellige centrum van Meerssen. Rovi Sport biedt een breed scala van sporten waaronder voetbal, hockey, tennis, volleybal, running, badmode en natuurlijk handbal.

Sinds dit seizoen hebben HV Wijnandia en Rovi Sport de handen ineen geslagen, door een mooie sponsorovereenkomst aan te gaan. Zo hebben alle teams van HV Wijnandia sinds dit seizoen nieuwe tenues, allemaal afkomstig van Rovi Sport. Verder heeft Rovi Sport ervoor gezorgd dat HV Wijnandia een eigen webshop heeft. Hier kunnen alle leden sporttenues, trainingspakken, truien en accessoires van de club bestellen met korting! Omdat wij hier ontzettend blij en trots op zijn, willen wij Rovi Sport, via deze weg, nog eens extra bedanken voor deze fijne samenwerking!

Bent u benieuwd geworden wat Rovi Sport allemaal te bieden heeft? Klik dan hier om een kijkje te nemen op hun website!

Bent u benieuwd geworden naar de webshop van HV Wijnandia? Klik dan hier om deze te bezoeken!

HV Wijnandia Rovi sport logo vierkant