Sponsor in de Spotlight: Geruba Chocolade

"Genieten met een zachte G!"  Stoer, ambachtelijk en puur. dat zegt toch eigenlijk al genoeg?

Geruba Chocolade, gelegen in het dorpje Schinnen, creëert kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel.

Geruba Chocolade werd in 2009 opgericht door chocolatier Gerben Ubags. De hoogstaande kwaliteit van de chocolade en het onbeperkte enthousiasme bleef simpelweg niet onopgemerkt. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen werd in 2012 het chocoladeatelier van Geruba chocolade in Schinnen geopend. Toen Gerben in 2013 merkte dat er meer dan een man aan het roer van het groeiende bedrijf nodig was, benaderde hij commercieel brein en voetbalvriend Michel Willems om Geruba samen verder sterk te maken.

Inmiddels werken er meer dan 30 enthousiastelingen met een voorliefde voor chocolade bij Geruba. Van een regionaal begin in Zuid-Limburg zijn ze uitgebreid naar de internationale markt. Er wordt al van hun chocolade genoten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Waar ze naartoe willen? Het liefst laten ze de hele wereld proeven van hun heerlijke chocoladecreaties. Maar ze vinden het wel belangrijk dat groei nooit ten koste gaat van de kwaliteit. Een persoonlijke aanpak hoeft geen grenzen te hebben, zolang je een product met aandacht en passie blijft maken. Dat is waar Geruba Chocolade voor staat.

Sinds 2019 is Geruba ook te zien bij ons in de sporthal. Geruba Chocolade is namelijk shirt sponsor van ons D2 team. Daar zijn we heel trots op!

 Sponsorfoto D2

Via deze weg willen wij Geruba Chocolade nog eens extra bedanken voor de sponsoring!

Bent u benieuwd waar u chocolade van Geruba kunt kopen? Of nieuwsgierig naar de producten? Klik dan hier.

 geruba chocolade logo Logo sponsor Preuverie In de Wiesj 1 logo curfs fysio small

 Logo sponsor RR goed

 

 
logo transpo nuth  logo Rovi sport