Veer hubbe nóg ein Jeugdprinses bie de club

Tijdens de proclamatie van cv de Beumerwalders is handbalster Fenne uitgeroepen tot jeugdprinses van CV de Beumerwalders. Samen met jeugdprins Sylvain 1, Prins Roel 1 en Prinses Anniek, gaat zij komend jaar regeren over het Beumerwalderriek.

Wij wensen jullie een mooi carnavalsseizoen!

Prinsenparen Beumerwalder

GEMENGD D2 WINTERKAMPIOEN!

Wauw! Wat zijn wij trots op ons gemengd D2 team. Zij zijn bovenaan geëindigd na de eerste helft van de competitie, en dat mogen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Via deze weg willen wij jullie nog eens extra feliciteren met deze knappe prestatie, jullie zijn TOPPERS!

Kampioensfoto D2

Sponsor in de Spotlight: Rovi Sport

Daar waar veel fysieke sportzaken langzaam verdwijnen, is Rovi Sport nog te vinden in het gezellige centrum van Meerssen. Rovi Sport biedt een breed scala van sporten waaronder voetbal, hockey, tennis, volleybal, running, badmode en natuurlijk handbal.

Sinds dit seizoen hebben HV Wijnandia en Rovi Sport de handen ineen geslagen, door een mooie sponsorovereenkomst aan te gaan. Zo hebben alle teams van HV Wijnandia sinds dit seizoen nieuwe tenues, allemaal afkomstig van Rovi Sport. Verder heeft Rovi Sport ervoor gezorgd dat HV Wijnandia een eigen webshop heeft. Hier kunnen alle leden sporttenues, trainingspakken, truien en accessoires van de club bestellen met korting! Omdat wij hier ontzettend blij en trots op zijn, willen wij Rovi Sport, via deze weg, nog eens extra bedanken voor deze fijne samenwerking!

Bent u benieuwd geworden wat Rovi Sport allemaal te bieden heeft? Klik dan hier om een kijkje te nemen op hun website!

Bent u benieuwd geworden naar de webshop van HV Wijnandia? Klik dan hier om deze te bezoeken!

HV Wijnandia Rovi sport logo vierkant

Vrolijk Kerstfeest en een Sportief 2020

Kerstwens

Steun ons en doe mee aan de HandbalNLVerenigingsloterij

Wil jij ons helpen geld op te halen voor onze club? En tevens zelf kans maken op mooie handbalprijzen? Speel dan mee met de HandbalNL Verenigingsloterij!

Loten zijn van 10 december 2019 t/m 20 januari 2020 te koop via loterij.handbal.nl. Geef op deze website aan dat je onze vereniging wilt steunen en van alle verkochte loten waarbij onze vereniging is aangevinkt, gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar ons! Een lot kost slechts €2,-!

De hoofdprijs van de loterij is €5.000,- belastingvrij voor degene die het lot heeft gekocht én €5.000,- voor de vereniging die hij/zij heeft aangevinkt! Dus hoe meer loten we via onze vereniging verkopen, hoe meer kans wij maken op die €5.000,- cash! Check loterij.handbal.nl voor het totale prijzenpakket.

Help jij ons mee? Alvast bedankt!

Social media post tess wedoenmee