Help HV Wijnandia aan nieuwe ballen!

Deze week starten we bij HV Wijnandia met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die HV Wijnandia een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij HV Wijnandia.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/hvwijnandia

Actie doorsturen
Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!

Website

HandbalNL komt naar Hulsberg

Op woensdag 2, 9 en 16 juni komt HandbalNL naar HV Wijnandia in verband met het project ‘Gooi jij de bal door’! Op deze 3 middagen tussen 14.00 en 15.00 uur is er in samenwerking met HV Wijnandia en Curfs Fysio & Sport een handbal clinic op het voetbalveld in Hulsberg. De clinic staat volledig in het teken van plezier maken en de handbalsport leren kennen. Vanwege COVID19 zal dit evenement niet plaatsvinden op onze school zelf.

‘Gooi Jij De Bal Door?’ is dé tofste clinic voor basisschoolleerlingen vanaf groep 3. Tijdens deze speciale lessen reeks maken kinderen op een sportieve wijze kennis met handbal. De lessen worden speciaal ingericht en verzorgd door gecertificeerde handbaltrainers. De clinic-gever heeft energieke oefeningen om de leerlingen op een leuke manier met de sport in aanraking te laten komen. De kinderen leren de beginselen van handbal, zoals de internationals ook begonnen zijn. ‘Gooi Jij De Bal Door?’ wordt daarnaast ook aangemoedigd door deze handbalhelden!

Kom je ook mee trainen met trainers van HandbalNL én 2 Limburgse handbaltoppers: Joris Baart en Serge Heijnen van KEMBIT LIONS tevens werkzaam bij Curfs Fysio & Sport? Meld je aan vóór donderdag 27 mei door te klikken op deze link: https://forms.gle/LVKEqU9aCirsKZBn9

Doe jij met ons mee

Nieuwe trainingsjasjes trainers/coaches!
 
Zonder onze trainers en coaches, zijn wij als vereniging nergens. Afgelopen 2 weken hebben wij alle trainers en coaches voorgesteld via onze Facebookpagina en vandaag zijn deze trainers en coaches letterlijk in een nieuw jasje gestoken.
Wij willen onze trainers en coaches via deze weg bedanken voor hun betrokkenheid en inzet bij onze vereniging. Heel veel succes komend seizoen en maak er iets moois van! ?‍♂️??
 
Deze trainingsvesten met bedrukking van ons verenigingslogo zijn afkomstig van Rovi Sport!
 
vesten 2Vesten trainers

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Rabo ClubSupport. Vanaf 5 oktober kan er dan ook weer gestemd worden. Houd onze Facebookpagina en/of website in de gaten voor meer informatie!

En niet vergeten te stemmen natuurlijk (dit gaat alleen als je zelf ook een rekening hebt bij de Rabobank)!

 

RaboClubSupport

Sponsor in de Spotlight: Transpo Nuth

Transpo Nuth is een dienstverlener die, met 95 goed opgeleide vakmensen en met 85 eigen motorwagens, in vele gespecialiseerde markten thuis is. Door een betrouwbare en klantgerichte manier van werken en het continu streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiency en opleiding van hun medewerkers, laten ze niets aan het toeval over. Dit vormt de basis van hun succes. 

Transpo Nuth kent zes afdelingen:

  1. Losgestorte goederen: bestratingmaterialen, zand, grind en mineralen. Uitgevoerd zowel met kippers, containerwagens als betonmixers.  
  2. Exceptioneel transport: zowel lengte transport tot 47 meter als breedte-, hoogte- en zwaartransport.  
  3. Dienstverlening voor industrie en bouw: vervoer met open wagens met eigen laad- en loskranen, mogelijkheden tot 100 tonmeter en een vlucht tot 32 meter. Uiteraard gebeurt alles met gecertificeerd materieel en met gekwalificeerd personeel. Dienstverlening aan de glasproducenten voor het vervoer van bewerkt glas op bokken en het vervoer van tijdelijke accommodaties voor de verhuurbranche en bouwbedrijven.  
  4. Gespecialiseerd transport: dienstverlening voor ziekenhuizen, elektronica- en de bierindustrie.  
  5. Internationaal transport: vervoer met speciaal hiervoor uitgeruste opleggers van staal en staalgerelateerde producten zoals plaatstaal, coils, constructiewerk, overbreed en lang materiaal. Door de multifunctionaliteit van met name de Tautliners/huif opleggers, deels met laadklep of kooiaap, zijn wij echter ook perfect in staat andere producten zoals zak- of palletgoed te vervoeren.  
  6. Euroconvoy-service: nationale en internationale begeleiding door het verkeer, met 7 begeleidingswagens, van exceptionele transporten. De begeleiders zijn gediplomeerde transportbegeleiders, die gecertificeerd zijn voor zowel exceptioneel transport als verkeersregelaar bij evenementen.

Via deze weg willen wij Transpo Nuth nog eens extra bedanken voor de sponsoring!

Wilt u meer informatie over de dienstverleningen van Transpo Nuth? Neem dan een kijkje op de website.

 geruba chocolade logo Logo sponsor Preuverie In de Wiesj 1 logo curfs fysio small

 Logo sponsor RR goed

 

 
logo transpo nuth  logo Rovi sport