Hand-in-hand met Limburg Lions

Heb jij altijd al hand-in-hand willen lopen met een van de spelers van de Limburg Lions? Meld je dan snel aan!

Lions oplopen

Handbalclinic Curfs Fysio & Sport

Handbal CLINIC tevens MEET & GREET met Joris Baart (Limburg LIONS) en sponsor Bart Curfs Fysio & Sport GROOT SUCCES!

Woensdag 4 september werd een topprestatie gevraagd aan alle jeugdleden van HV Wijnandia. De inzet en beleving van alle handballers was super. Onder leiding van Bart Curfs (Fysio & Sport Hulsberg) en Joris Baart (Limburg Lions speler en fysiotherapeut ook bij Curfs Fysio & Sport) werden diverse metingen gedaan op het gebied van snelheid, sprong- en knijpkracht. De uitdaging was om Joris Baart voorbij te streven. Dat is niet gelukt, maar een feit is wel dat HV Wijnandia goede sprinters in huis heeft! Niet onbelangrijk binnen de handbalsport. Ook werden alle trainers/coaches in het zonnetje gezet met nieuwe shirts die tijdens de wedstrijden van het komende seizoen worden gedragen.

DANKJEWEL BART CURFS, JORIS BAART EN ALLE ASSISTENTEN!

Wilt u meer informatie over onze nieuwe sponsor? Neem dan een kijkje op hun website!

70050639 3622671427758912 8862879007746555904 o

Handbalclinic Curfs Fysio & Sport

‘Een goede voorbereiding is het halve werk.’

Om het nieuwe handbalseizoen op een leuke en juiste manier te starten, wordt er op woensdag 4 september een clinic gegeven! In samenwerking met sponsor Curfs Fysio & Sport en Limburg Lions-speler Joris Baart is ieder lid welkom om deze avond bij te wonen in Gitek te Nuth!

Clinic Curfs

Seizoensvoorbereiding 2019-2020

Beste ouders/leden,

Nog even en de zomervakantie is alweer voorbij, de scholen gaan weer beginnen en zo ook de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Als het goed is heeft elke ouder of lid een e-mail gekregen met de startdatum van de trainingen en de trainingstijden. Is dit niet het geval? Het kan zijn dat de mail in de spam inbox binnen is gekomen. Mocht dit niet zo zijn stuur dan even een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De actuele trainingstijden en locaties zijn nu ook te vinden op onze site onder teams!

Voor Dames Senioren 1 en 2 begint de voorbereiding een week eerder. Hier vinden jullie een overzicht van jullie voorbereiding.

Wij wensen iedereen heel veel handbalplezier toe!

Trainingsoverzicht 2019-2020

Dag Tijdstip Locatie