Lid worden?

Mogen wij jou als nieuw lid welkom heten bij HV Wijnandia?

Download dan het aanmeldingsformulier en het machtigingsformulier.

Beide formulieren dient u ingevuld en ondertekend

• schriftelijk op te sturen naar

Ledenadministratie HV Wijnandia

Donatusstraat 66

6361 TS Nuth

Let op!
Tevens vragen wij het huishoudelijk reglement en het beleid met betrekking tot langdurige ziekte/uitval te lezen, alvorens de aanmelding voltooid wordt.

(Formulier reglement volgt nog)

Je ontvangt van je trainer een overzicht van alle wedstrijden. Per team zijn er afspraken over het rijden naar uitwedstrijden en het wassen van tenues.

Meld het op tijd bij je trainer wanneer je verhinderd bent.

Contributiegelden:

De contributie wordt per kwartaal automatisch geïncasseerd.

De vereniging betaalt bij aanvang van het seizoen of bij aanmelding de bondscontributie voor jou.

Stopzetting van de contributiebetaling aan de vereniging is daarom tijdens een lopend seizoen niet mogelijk. Alleen bij een bestuursbesluit kan hiervan worden afgeweken. Neem in gevallen van langdurige blessure of ziekte daarom altijd even contact op.

De bedragen voor het seizoen 2017 - 2018 zijn tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering per leeftijdscategorie als volgt vastgesteld:

t/m 9 jaar €42,55 per kwartaal
10 t/m 18 jaar €52,80 per kwartaal