Wedstrijdverslag Gemini C1 - Wijnandia C1

19-11-2017

Terugkijkend naar het wedstrijdverloop rijst de vraag: wat ging er mis na 10 minuten en waarom?

Een paar prachtige knallers vanuit de linkerhoek hielden de stand eventjes goed in evenwicht.

Na een 3-3 zakte ons team echter helemaal weg en liet zich overklassen door een tegenstander die technisch niet veel beter was dan menige speelster van ons team. Met een ruststand van 8-4 in het voordeel van Gemini was er nog hoop op een revival. attenter verdedigen, zuiniger omgaan met onze kansen en beter aanspelen en vangen van de bal waren de sleutelwoorden van de trainers tijdens de rust.

Het pakte in de tweede helft echter helemaal anders uit. Gemini scoorde maar liefst 14 keer en wij wisten nog slechts drie doelpunten te maken. Stof tot nadenken voor de trainers, maar vooral voor de speelsters! Winnaarsmentaliteit, teamgeest, thuis oefenen, de sport serieus nemen. Allemaal dingen om eens over na te denken.

A.s. dinsdag gaan we er weer vol goede moed tegenaan!